A nonverbális hipnózis

29.09.2019

 

Budapest Hotel Belvedere
Szilágyi Erzsébet fasor 11/A
Budapest, 1024
Ungarn

Map > 

Hipnotikus érintő pontok & Mesmeri technikák

A modern hipnózis verbális technikákon és parancsokon keresztül éri el a hipnotikus transz állapotát. A nonverbális technikák háttérbe szorulnak. A nonverbális kommunikáció túlnyomó részben a tudatalattik kapcsolatával jön létre. Ami azt jelenti, hogy az üzenetet gondolatokkal küldi, és ezek a gondolatok a tudatalattiba érkeznek, mely reagál ezekre.
Franz Anton Mesmer, aki a delejezést elterjesztette, pacienseinél először a mágnest, majd a kezeit használta ahhoz, hogy a transz állapotát az életenergiája segítségével elérje.
A testünkön léteznek olyan hipnotikus érintő pontok, melynek stimulálásával a szomnambulizmus 15 másodpercen belül elérhető. Ez a nonverbális hipnózis minden más hipnózistól különbözik, a hipnotizőr szavak nélkül segít a kliensnek ahhoz, hogy egy optimális transz állapotot érjen el és a “belső gyógyerejét” felhasználva elérje célját.
Ennél a technikánál a kliens egyértelműen választ kap arra, hogy valóban a hipnózisban volt.
“Ha a hipnózissal gyógyítani akartok, hagyjatok fel a beszéddel!”
A hipnózis fantasztikus területe, mely új lehetőséget tud teremteni.  A tanfolyamon lehetőség nyílik új technika megtanulására és ismeretet ad a felhasználási területekre is.

A tanfolyam díja: 270,00 € vagy annak megfelelő forint összeg.

Jelentkezés: info@hipnozis.eu