HIPNÓZISOKTATÁS Marton

az (NGH) National Guild of Hypnotists, Inc és
a (KHE) Komplementer Hipnózis Egyesület
magyar nyelvű oktatása NGH és KHE certfikált nemzetközi oklevéllel
.

SPECIÁLIS OKTATÁSI TERÜLET

Komplementer hipnoterápia

Szexuálterápia hipnózissal

Teljesítménynövelés hipnózissal

HypnoBirthing

Az állami fenőttképzésben a Komplementer Hipnózis Egyesület (KHE)
7684-1/2010-5100 számmal a Magyar hipnózisoktatás kijelölt intézménye.

Hipnózisoktatás Marton az (NGH) National Guild of Hypnotists, Inc. a világ legnagyobb komplementer nemzetközi oktatási és certifikáló intézete, és a (KHE) Komplementer Hipnózis Egyesület Budapest felkért oktatása. Az NGH Magyarország egyedüli képviseletére minősitett szaktanára és vizsgabiztosa Marton Ildikó.

A hipnózis oktatás az M1 új alaptanfolyamra épül 

A kétnapos kiscsoportos Magyar nyelvű intenzív alaptanfolyamon már hipnotizál és megtapasztalja a transz állapotát. Az alaptanfolyam után már azonnal más embernek érzi magát, ugyanis a hipnozis egy mérföldkövet fog jelenteni az Ön életében.

Szeretne Ön hipnózissal gyorsan és hatékonyan dolgozni?

  • érdekli az igazi hipnózis technika,
  • az eredményes vezetői készségfejlesztés és személyiségfejlesztés lépcsőit,
  • a haladó teljesítménynövelő (mentális és sport) hipnoziscoachingot és
  • a nonverbális hipnózis elsajátítása

Tanfolyamunkon sok gyakorlattal megtanulja a hipnotizálást és a hipnózisterápia alkalmazását a magán és az üzleti szférában. 
A hipnózis megtanulása egyszerü, azonban mit szabad pszichológiai alapon a hipnózissal kiváltani, azt moduljainkon rengeteg pszichológiai példával elsajátítja és gyakorlatban alkalmazhatja.

Ha Ön a hipnózis professzionális pszichológiai hipnoterápia felhasználási lehetőségeit is szeretné megtanulni úgy a hipnózis elsajátításának alaptanfolyama után további modulok állnak rendelkezésére.

Tanfolyamainkat választhatja kötetlen sorrendben, vagy csak a szakképzettségének megfelelő speciális igényeknek megfelelő intenzív modulokat. 
Akik az M1 új alaptanfolyam után további modulokra jelentkeznek 10% = 37 € kedvezményt nyújtunk.

A hipnózis elsajátítása (100 óra) egy mesterfokú hivatalos (KHE) Komplementer Hipnózis Egyesület és (NGH) National Guild of Hypnotists (USA) certifikálással zárúl.

Hol tanuljon hipnózist?

Felmerülő kérdések, mielött egy hipnózis oktatásra, tanfolyamra jelentkezik

Az utóbbi időben gomba módra szaporodnak a hipnózis oktatással foglalkozók száma. Melyik oktató intézetnél kezdjem el a hipnózis tanfolyamot – automatikusan felvetődik a kérdés.

Sajnos vannak olyan oktatással foglalkozó egyének, aki nem tanárok, hanem egy pszichológiai alapok nélküli hipnoterápiát mutatnak be. 
A KHE és a Magyarországon lévő komplementer oktató intézetek senkinek nem adtak ki oktatásról szóló tanári oklevelet! 
Szeretne egy ilyen személy oktatásán a hipnózist elsajátítatni és esetleg ezzel kezelni?

Felmerülő kérdések a hipnózis intézet oktatóiról

Rendelkezik az intézet oktatója minősitett hipnózis tanári végzettséggel?
Rendelkezik saját rendelővel, ahol nap mind nap kliensekkel foglalkozik, vagy csak elméletből ismeri a hipnózist?
Milyen egyetemi végzettségük van az oktatóknak?
Milyen nemzetközi hipnózis szervezeteknél aktiv tagok az oktatók?
Tartanak-e külföldön hipnózisról előadást vagy résztvesznek  nemzetközi orvosi és pszichológiai hipnózis kongresszuson, konferencián.

Ahol a válasz nem, gondolja csak el,
hogy valaki meg akar tanulni repülőgépet vezetni. Nem elég az oktatás során, hogy a tanár csak a szimulátornál a manővereket ismeri, ezeket a valós életben és így a nagy gépeken is ismerni kell.

Hipnózisoktatás Marton célja

Az oktatási anyag a komplementer hipnózis kimagasló egyéniségeinek pl., Dave Elman, Dwight Damon, Walter Bongartz, Calvin Banyan, Gerald Kein, stb., valamint a német és angol egyetemi hipnoterápia orvosi és pszichológusi posztgraduális tematikájára épül. Igy integrálja többek között a Milton Erickson hipnózisterápiát, az NLP hipnotikus kommunikációt és az NGH teljes hipnózis tematikát.

A komplementer hipnózisoktatás moduljai után már abban a helyzetben van, mint gyakorlott hipnotizőr, hipnocoach és eredményes hipnoterapeuta, hogy pszichológiai problémákat, mint félelem, fóbia, vagy akár depresszió, pszichoszomatikus panaszokat, alvászavarokat, fájdalmakat, függőséget vagy esetleg traumákat a klienseivel néhány ülésen belül feloldja. Nagyon sok fóbia egyetlen ülés alatt feloldható.

Lehetősége van hipnocoaching segítségével a személyiségfejlesztés és vezetéstechnikai lépéseket transzállapotban irányítani.

Betegségeket tud pszichológiai hipnotikus analizissal és regresszióval kezelni és mélyen fekvő problémákat megoldani.

A tanfolyamokon megtanulja az önhipnózis lépcsős technikáit, valamint hogyan lehet a klienst már az első ülésen a legmélyebb hipnótikus állapotba vinni.

A hipózisoktatás Marton magasfokon nagyon sok gyakorlati részt tartalmaz.