Impresszum

KAPCSOLATFELVÉTEL

Coaching4Succes Ltd
Unit 22,Bulrushes Bus. Park Coombet, East Grinstead
NGH hipnózis oktatás

Telefon: +36 30 486 21 06

E-Mail:   info@hipnozis.eu

Copyright

Minden jog fenntartva. Különösen nem megengedett a Coaching4Succes Ltd kifejezett engedélye nélkül ezen oldalak vagy a nekik alárendelt portálok tartalmát, különösen képeket, grafikákat, térképeket, szövegeket vagy ezek részeit kereskedelmi célra átvenni, lefordítani, sokszorosítani, mikrofilmen, elektronikus rendszerekben vagy más weboldalakon tárolni vagy bármilyen módon megváltoztatni.

A weboldal bármely részének utánnyomása vagy a bejegyzések kiértékelése csak a forrás megadásával megengedett. Kivételt képeznek ez alól a Coaching4Succes Ltd sajtóközleményei.

Más weboldalaknak Coaching4Succes Ltd webes megjelenésére vagy annak alárendelt portáljaira mutató linkjei megengedettek és kívánatosak. Ennek előfeltétele, hogy a teljes webes felületre – az esetleges frame-eket is ideértve – irányuljon. Az ebből származó tartalmak vagy részek megjelenítése idegen frame-ekben az eredet felismerhetősége nélkül nem megengedett.

Minden, az internetes ajánlatban nevezett és adott esetben harmadik felek által levédetett márka- vagy áruvédjegy korlátozás nélkül a mindenkori bejegyzett tulajdonos érvényes védjegyjogának és tulajdonjogának rendelkezése alá esik. Csupán a megnevezés megjelenése nem jogosít arra a következtetésre, hogy a védjegy nem áll harmadik személyek jogának védelme alatt.

Felelősség kizárása

A Coaching4Succes Ltd nem vállal semmilyen felelősséget a rendelkezésre bocsátott információk aktualitásáért, korrektségéért, teljességéért vagy minőségéért. A Coaching4Succes Ltd vagy a bejegyzések nyilvánosságra hozatalában közreműködők ellen benyújtott felelősségvállalási igények, melyek anyagi vagy szellemi jellegű károkra vonatkoznak, melyeket a megjelenített információk használata vagy nem használata, ill. helytelen vagy nem teljes körű információk használata okozott, ki vannak zárva.

Amennyiben törvények, szabványok, rendeletek, stb. idézésre kerülnek, e weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget az adatok helyességéért, ill. aktualitásáért. Kétség esetén az eredeti forrást kell alkalmazni.
Minden ajánlat kötelezettség nélküli. A szerzők kifejezetten fenntartják maguknak a jogot, hogy az oldalak részeit vagy a teljes ajánlatot külön értesítés nélkül megváltoztassák, kiegészítsék, töröljék vagy a megjelenítést időlegesen vagy véglegesen leállítsák.

Minden szakmai információt, melyek ezen oldalakon megtalálhatók, szakképzett specialisták dolgoztak ki. Nem lehet azonban az információkat a képzett és elismert szakemberek által nyújtott egyedi szakmai tanácsadás vagy eljárás megfelelőjének tekinteni.

A jogi utalások általános jellegűek és nem képeznek jogi tanácsadást. Minden felvilágosítás kötelezettség nélküli. Egyedi jogi kérdések nem kerülhetnek megválaszolásra, mert ez a jogi tanácsadási törvény megsértését jelentené.

Minden információnk teljes egészében reklámtól mentes.

Jogi hatály

Az előbbi megállapítások internetes kínálatunk részét képezik. Minden saját tartalmunkra érvényesek, akkor is, amennyiben más oldalról hivatkoznak rájuk. Amennyiben ezen szöveg részei, vagy egyes megfogalmazásai az érvényes jogszabályoknak nem, már nem, vagy nem teljes egészében felelnek meg, ez a dokumentum többi részének tartalmát és érvényességét nem érinti.

Photo credit

The images used on this website are from the following sources:

✓ Fotolia (Adobe Stock) – https://de.fotolia.com/

✓ Own Images & Designs by Cristina Popa.

✓ Own Images & Videos of the client-Ildiko Marton.

Design & implementation

Cristina Popa