HIPNÓZIS MODULOK

HIPNÓZISOKTATÁS MARTON FELÉPITŐ MODULOK 

AKTUÁLIS HIPNÓZISOKTATÁS ÖSSZESITETT IDŐPONTOK

VALAMINT

HALADÓ TOVÁBBKÉPZŐ MODULOK

 

 • M1 Modul

  A HIPNÓZIS ELSAJÁTÍTÁSÁNAK ALAPJAI

  Szeretné két nap alatt a hipnózist megtanulni?

  Az alaptanfolyamot követően már tud hipnotizálni. 
  Kétnapos (20 tanóra), kiscsoportos (8-14 fő), intenzív hipnózis, hipnotizőr tanfolyam, ára: 370,- €  személyenként.
  A tanfolyamon fizikailag és lelkileg egészséges felnőtt személyek vehetnek részt.

  A hipnózis alaptanfolyamon – ellentétben a szokásos hosszú továbbképzésekkel – azonnal megtanulja a hipnózis alkalmazását a magán és az üzleti életben, valamint átéli a transzállapot mélységeit. Az alaptanfolyam rövid vizsgával és oklevél kiadással zárul.

  A hipnózis elsajátításának alaptanfolyama után felépítő és továbbképző modulok állnak rendelkezésére. 
  Tanfolyamainkat választhatja kötetlen sorrendben, vagy csak a szakképzettségének megfelelő speciális igényeknek megfelelő intenzív modulokat.

   Az M1 alaptanfolyamra épülnek a felépítő modulok és a továbbképző tanfolyamok.

  Jelentkezés

 • M2 Modul

  MARTON HYPNOCOACH®  HIPNÓZISTANFOLYAM. 
  NLP HIPNÓZISSAL, A VEZETÉS ÉS A SZEMÉLYISÉG IRÁNYÍTÁS MAGASISKOLÁJA

  Hipnózis használata a coachingban és a menedzselésben.

  Kétnapos speciális intenzív tanfolyam, személyenként 370,- €.
  A szemináriumon azok vehetnek részt, akik az M1 hipnózis alaptanfolyamot elvégezték.

  ” Marton Hypnocoach® “ egy olyan sajátos, gyors és személyes munkakapcsolatot teremt, mely a partner célfelépítését és annak megvalósítását eredményezi.

  Az NLP hipnózissal tanfolyamon elsajátítja a hipnózis felépítését és alkalmazási módszereit a coachingban és a menedzselésben. A tanfolyam résztvevői pontos technikai magyarázattal, gyakorlati demonstrációkkal lépésről lépésre tanulják meg az ericksoni hipnotikus készséget és a coachinghoz szükséges NLP hipnotikus programozást. A programozás szövegösszefüggései és a gyakorlati példák sokasága lehetővé teszik a hipnotikus kommunikáció azonnali felhasználását a „siker útján“. A speciális tanfolyam vizsgával zárul.

  Jelentkezés

 • M3 Modul

  HIPNÓZIS A FÁJDALOM, A FÉLELEM ÉS A PSZICHÓSZOMATIKUS TÜNETEK MEGSZÜNTETÉSÉRE, VALAMINT HIPNÓZISSAL VÉGZETT ANESZTÉZIA (ÉRZÉSTELENÍTÉS)

   

  Kétnapos speciális intenzív tanfolyam, személyenként 370,- € .
  A szemináriumon azok vehetnek részt, akik az M1  tanfolyamot elvégezték.

  A klinikai pszichológiára alapuló, de nem orvosi hipnoterapeuta tanfolyam elvégzése után félelmet, fájdalmat, krónikus fájdalmat és szomatikus tüneteket tud kezelni hipnózissal. Így például a fogorvosnál jelentkező félelmek, fájdalmak sem jelentenek akadályt.
  A tanfolyamra való jelentkezésnél kérjük figyelembe venni, hogy ez a szeminárium elsősorban orvosoknak, fogorvosoknak, pszichológusoknak, természetgyógyászoknak és az egészségügyben dolgozóknak szól. A speciális tanfolyam vizsgával zárul.

  Jelentkezés

 • M4 Modul

  ANALITIKA, REGRESSZIÓ ÉS REINKARNÁCIÓ HIPNÓZISSAL

  Klinikai pszichológiára alapuló analízis, regresszió a saját életbe, visszavezetés az előző életekbe hipnózissal.

   

  Kétnapos speciális intenzív tanfolyam, személyenként 370,- €.
  A szemináriumon azok vehetnek részt, akik az M1 hipnózis alaptanfolyamot elvégezték.

  A pszichés traumákat, transzgenerációs traumákat, a tudatalatti érzelmi rögzültségeit a kor-regressziós mély hipnotikus technikával fel lehet tárni.
  Reinkarnáció hipnózissal az előző életek élményhatásainak előhívására, valamint a lelki – testi vonatkozások okozati feltárására ad lehetöséget. A klinikai hipnoterápián alapuló regressziós és reinkaranciós eljárás lehetőséget nyújt a személyiség-lélektani változások terápiás feldolgozására. A speciális tanfolyam vizsgával zárul.

  Jelentkezés

 • M5 Modul

  TRANSZTECHNIKÁK, GYORSHIPNÓZIS, UTILIZÁCIÓ VALAMINT
  KLINIKAI PSZICHOLÓGIÁRA ALAPULÓ VISELKEDÉS- ÉS TELJESÍTMÉNYBEFOLYÁSOLÁS, SZENVEDÉLYBETEGSÉGEK KEZELÉSE

   

  Kétnapos speciális intenzív tanfolyam, 370,- € személyenként.
  A szemináriumon azok vehetnek részt, akik az M1 hipnózis alaptanfolyamot elvégezték.

  TEMATIKA:
  • Transz technikák, villámhipnózis
  • Hallucináció fokozatok elmélyítése a terápiás hipnózishoz
  • Milton Erickson, Dave Elman  hipnotechnika
  • Az utilizáció közvetett formáinak alkalmazása
  • A hipnózis egészségjavító technikái, szenvedélybetegségek kezelése
  • Viselkedészavarok és függőségek kiküszöbölése

  Legális dopping, teljesítménybefolyásolás az egyéni célmegvalósításban, személyiségfejlesztésben és a sporteredmények fokozásában

  Jelentkezés

 • M6 Modul

   

  CRANIOSACRAL TERÁPIA HIPNÓZISSAL

  Kétnapos speciális intenzív továbbképzö tanfolyam, személyenként 370,- €.
  A szemináriumon azok vehetnek részt, akik az M1 hipnózis alaptanfolyamot elvégezték.

  Az agyi-gerincvelöi folyadéknak, a liqornak, úgyanúgy mint a testben található más keringési rendszernek ritmusa, mozgása van.  A  ritmusban, a folyadék mozgási medrében létrejött akadályok miatt a test nem tud rendesen müködni, fájdalmak, funkcióbeli zavarok lépnek fel egészen az idegrendszeri problémákig.

  A cranio-sacral terápia célja az agyi-gerincvelöi-folyadék anatómialag megfelelö folyását gátló akadályokat megszüntesse. Ezáltal az idegrendszer müködése helyreáll, a test egyensúlya visszaáll, újraszinkronizálódik.

  Felhasználási területei:  traumás agyi és gerincvelöi sérülések, nyaki- hátfájdalmak,  egyéb fájdalmak, a motorikus idegrendszer koordinálásábanfellépö problémák, gerinc problémáknál, autizmus, hiperaktivitás, tinnitus (fülzúgás), dadogás, poszttraumás zavaroknál, gyermekkori zavaroknál, terhesség alatti és szülés utáni problémák, fejfájás, állkapocsizületi problémáknál, lelki nyugtalanság és feszültség feloldása, stress leépitése, félelem csökkenése, gyomor- és hasigörcsök. 

  A terápia gyöngéd, szeretet teljes és nagyon gyors hatású.

  A CRANIO-SACRÁL TERÁPIA A HIPNÓZISSAL VALÓ ÖSSZEKAPCSOLÁSA NON PLUSZ ULTRA.

  A lelki feszültségek, problémák, neurotikus esetek megoldásának egyedüli lehetösége 
  csak a mély pszichológiai hipnózis terápia.

  A kiscsoportos  (max. 8 fö) tanfolyam résztvevöi megismerik a CST elméleti és gyakorlati alkalmazását.  A tanfolyam kevés elmélettel  és sok gyakorlattal kerül megtartásra. A tanfolyamon elért tapasztalatok alapján a terapeuta képességei megsokszorozódnak.

  A tanfolyamunkat különösen orvosoknak, pszichoterapuetáknak és természetgyógyászoknak ajánljuk.

  Jelentkezés

 • M7 Modul

  PÁRKAPCSOLATI- ÉS SZEXUÁLIS PROBLÉMÁK MEGOLDÁSA HIPNÓZISTERÁPIÁVAL

  Kétnapos speciális intenzív továbbképző tanfolyam, személyenként 370,- €.
  A szemináriumon azok vehetnek részt, akik az M1 hipnózis alaptanfolyamot elvégezték.

  Gyors változásokat élünk át, mely kiahat a kapcsolatainkra is. Az emberek jelentős része képes az alkalmazkodásra, de kellő önbizalom hiányában nem képes megelégedett, sikeres életet élni.

  A gyorsan változó helyzeteknek, a nagy kihívásoknak nem könnyü megfelelni. Jó szándékú igyekezetünket nem mindig értékelik megfelelően. Ezáltal könnyen elfog bennünket a feszültség, a stressz érzése és időnként a szorongás.

  A párok gyakran felmerülő kérdése: mi szeretjük egymást, mi jól megértjük egymást, azonban az erotika és a szexuális vágy hiányzik. A kapcsolatokra jelemző manapság az erotikus elhidegülés. Azonban ezen könnyen lehet változtatni. Egy hosszabb kapcsolat időszakában is könnyen fenntartható a szexuális vágy és az erotikus vonzalom. 
   
  A lelki problémák nagyok sok esetben erősen befolyásolják a párkapcsolatot. Stressz, félelem, aggódás ugyanugy, mint a gyermek és serdülökorban átélt sérelmek kapcsolati zavarokhoz vezetnek. Sőt mint Freud óta közismert a neurotikus betegségek, az étkezési zavarok, stb. oka a meg nem élt szexualitás.

  Egyre több ember konfrontálódik ilyen nehézséggel, de seholsem találnak megoldást. A probléma akut, és az nem lehetséges, hogy hónapokig ill. évekig sincs megoldás. Ebben az esetben a párkapcsolatokra kiadolgozott hipnózistechnika egy gyors változást tud nyújtani. 
  A tanfolyam résztvevői megtanulják a személyiség újrafejlesztését, játékosan megváltoztatják a vonzási különbségeket és újból élvezetessé teszik az erotikus kapcsolatokat annélkül, hogy intim eseményeket a tanfolyamon kibeszélnének.

  Jelentkezés

 • M8 Modul

  PARAPSZICHOLÓGIA HIPNÓZISSAL

  Kétnapos speciális intenzív továbbképzö tanfolyam, személyenként 370,- €.
  A szemináriumon azok vehetnek részt, akik az M1 hipnózis alaptanfolyamot elvégezték.

  EZ A TANFOLYAM MINDEN BIZONNYAL A LEGÉRDEKESEBB TANFOLYAMUNK EGYIKE,

  hiszen a hétköznapi gondolkodáson és a terapeutikus hipnózist túllépve mélyebb bepillantást enged a tudatalatti képességeibe, amelyek az emberek számára évezredeken keresztül rejtélyt jelentettek.

  A parapszichológiában lehtséges a hipnózistechnikák alkalmazása,  melyek az “általános” hipnózistól és hipnózistechnikáktól eltérnek. Ezeket a technikákat a tanfolyam alatt bemutatjuk és megbeszéljük.

  A hipnózis egyáltalán nem új jelenség a parapszichológiai kutatásban. Évszázadokkal ezelött már a kutatók különbözö hipnózis technikákkal végeztek kisérleteket, hogy a paranormális fenoménokat megmagyarázzák. Mint ismert nagy sikerrel, hiszen számos ilyen irányú nyilvánosságra hozott irás bizonyitja ennek sikerét.  Azonban ezt a kutatást, mint annyi mást leállitották, mert

   Egyrészt kevés ember tudott hipnotizálni, másoknak nem volt lehetöségük ezt megtanulni. A hipnózist nem tudták kutatni, továbbfejleszteni. A néptömegek hitetlensége és félelme a normálistól eltérö fenoménoktól kényszeritette rá azt a kevés kisérletezö személyt, hogy kutatásaikat kis csoportban folytassák.

  A tudomány is zsákutcában volt. EEG vagy biofeedback készülékek nem álltak rendelkezésre, az agyi tevékenység kutatása még csak gyerek cipöben sem járt. Manapság azonban ez már megváltozott. A neurológusok egyrésze is elismeri, hogy lehetséges paranormális fenomén. Eljött az ideje ennek a továbbkutatására.

  A TANFOLYAM  TARTALMA:

  Jövöbe látás, pszichokinézis, telekinézis,  telepátia, hipnózis gondolatátvitellel, kapcsolatok a túlvilággal, távérzékelések

  Jelentkezés

 • M9 Modul

  KHE M 9  Hipnózisenergia és az érzelmek energiája
  pszichológiai hipnoterápia tanfolyam

  A hipnózisoktatás anyagából már jól ismert, hogy a gondolatok és a gondolatok érzelmi ereje, vagy a testrészek megérintése különbözö pontokat gyógyítanak vagy megváltoztatnak.

  A történelemben mindig napszintre kerülnek olyan feljegyzések, melyek a gondolatok energetikus erejével gyógyítanak. Ehhez az alapot az a kollektív energia bíztositja amely mindnyájunk számára jelen van. Ide tartozik a rezonancia törvénye, mert az ismert, ha mind többet foglalkozunk egy dologgal, annál több információt és választ kapunk.

  Az érzelmek energiája folyamatosan befolyásolja a kellemes és kellemetlen helyzetek kialakulását. A gyermekkorban kialakult érzések rányomják bélyegüket az élethez való viszonyra. Az egyének sokszor ugyanolyan rosszul bánnak magukkal mint nevelöik vagy szüleik tették. Az érzelmek energiája terápiás példái rámutatnak a lelki fejlödés irányvonalára. 
  A tanfolyam gyakorlatokkal rávezet arra, hogy a megbocsátó önszeretettel komoly változtatást lehet azonnal elérni.

  Jelentkezés

 • M10 Modul

  TERMÉSZETES SZÜLÉS HIPNÓZIS SEGÍTSÉGÉVEL

  Kétnapos speciális intenzív továbbképzö tanfolyam, személyenként 370,- €.
  A szemináriumon azok vehetnek részt, akik az M1 és M3 hipnózis tanfolyamot elvégezték.

  Fájdalom nélküli szülés hipnózis és önhipnózis segítségével
  olyan lélektani felkészítés hipnózissal, amely a terhes nők szüléstől való félelmét megszünteti, és a szülés fájdalmait csillapítja 

  Feltétele az M1 és az M3 hipnózistanfolyamok elvégzése, ill. más intézményeknél végzett egyenértékü tanfolyamok elvégzése  valamint egészségügyi, szülészeti alapismeretek. 
  (Pszichológusok, szülészek, orvosok  és természetgyógyászok továbbképzése)

  Tanfolyam idöpontját a jelentkezések alapján határozzuk meg.

  Jelentkezés


Van még  
több kérdése?

Ha igen, ne halogassa, vegye fel a kapcsolatot velünk!