HIPNOCOACHING

HIPNOCOACHING, HIPNOTIKUS  KOMMUNIKÁCIÓVAL A SIKER ÚTJÁN  ÉS AZ ERICKSONI HIPNOTIKUS PROGRAMOZÁS

 

A kétnapos intensív szeminárium alapfeltétele az M1 hipnózis alaptanfolyam elvégzése.

Megtanulja a hipnózis felhasználási lehetőségeit a magánszférában és az üzleti életben, valamint segíthet azoknak, akik szeretnék életüket gyökeresen megváltoztatni, szeretnének sikeresek és gazdagok lenni.

A hipnocoaching mint pszichológiai módszer felbecsülhetetlen érték a személyes fejlődéshez, és ezáltal a professzionális tanácsadáshoz, üzleti élethez, oktatáshoz és az irányításhoz.
John Grindler és Richard Brandler az NLP magalapítói, Milton Erickson tanítványai, aki a modern hipnoterápia alapítója.
A hipnózis átfogó és alapos elsajátítása és tanulmányozása után kifejlesztették a neuro-lingvisztikai programozást (NLP). 
1981-ben Grindler és Bandler tanfolyamaik alapján összeállították az egyik legmagasabb szintű oktatási könyvüket: „Terápia transzban“ címmel. 
Az ericksoni hipnózisra épülő neurolingvisztikus programozás és a hipnotikus kommunikáció struktúrája egy fantasztikus, új lehetőséget tárt fel.

Első ízben Magyarországon oktatjuk (Marton Hypnocoach®) az ericksoni neurolingvisztikus programozást (NLP) hipnotikus kommunikációval. 
A hipnocoaching tanfolyam egy átfogó és gyakorlatias szemléletű útmutatót nyújt a neurolingvisztikus programozáshoz, pszichológiai hipnózis segítségével.

A hipnocoaching tanfolyamon elsajátítja a pszichológiai hipnózis felépítését, alkalmazási módszereit, melyeket alkalmazni tud az ügyfelek és kliensek kapcsolatrendszereinek javítása érdekében, így a neveléshez, partnerkapcsolatokhoz és vezetői feladatokhoz fűződő problémakörökben.

Hihetetlenül hangozhat, de világviszonylatban azt bizonyítják az ide vonatkozó tapasztalatok, hogy a konvencionális felnőttképzés  szaktanfolyamait mérföldkővel túlszárnyalja a hipnotikus kommunikációval történő programozás, ami a „siker útját“ biztosítja.

 

Business és Life Coaching

Németország és Anglia gazdasági, ipari és egészségügyi területein Coaching tevékenységet fejtenek ki cégeknek, vezetőknek és magánszemélyeknek

Marton HypnoCoach® szabadalmi védjegye  és nemzetközi védettsége M-100232-CM számmal az alábbi érvényességgel:

  • HypnoCoaching tanfolyamok, rendezvények, szemináriumok, továbbképzések a mélypszichológiai hipnózis-és mentaltraining területein
  • Coaching cégeknek, szervezeteknek
  • Business (üzleti) és executive (felsővezetői) coach képzés

 

Sport-Coaching & Sport-hipnocoaching

Mentaltréning, sport- hipnotréning a csúcsteljesítményért

Sport-hypnocoaching (coaching pszichológiai hipnózissal) számtalan sportolót a csúcsra emel és a hipnózis kezelések a lezártnak tetsző sportkarriereket pedig újra építi.

A sport hipnocoaching az emberi teljesítőképesség tudatos és tudatlatti összetevőit tárja fel, Megmutatja, hogy milyen tényezők alapján választ valaki inkább csoportsportágat vagy éppen küzdősportot. 
Ahhoz, hogy a sportoló túlszárnyalja teljesítményét, vagy valamilyen hirtelen visszaesés jelentkezik a teljesítményében amely okát sem sportoló, sem az edző nem érti, 
ekkor tudunk segítséget nyújtani mint pszichológus hipnoterapeuták, hogy team munkában sport-coachinggal feltárjuk a problémát és az elhárításhoz szükséges lehetőségeket.

A profisportban elképzelhetetlen ma már a mentál tréning. Ha a gondolkodás a mélylélektani érzelmekkel nem a teljesitmény irányába megy, nem jön össze az erő. Sok sportolót ért már hasonló “baleset”.

Különösen akkor, ha negativ tapasztalatai vannak (pl. sérülés, versenyláz) a negativ gondolatok a teljesítményt teljesen le tudják csökkenteni. Ebben professzionális segítséget nyújt a sport-hipnoterápiánk.

Felkészítéskor azaz a bevezető beszélgetésünkkor elmondja, pontosan miről is van szó – és ezután a sport-hipnotréninggel együttesen fel tudjuk oldani a blokádokat.

Természetesen akkor is rendelkezésére állunk és várjuk jelentkezését, ha “csak” a teljesítmény javításáról van szó, pl. túlszárnyalni a holtponton verseny elötti szorongás kikapcsolása önbizalom, telejesitménynövelés a tudatalatti lelki háttér motivációja hipnotransz mint legális dopping.


„ Marton Hypnocoach ® “ egy olyan sajátos, gyors és személyes munkakapcsolatot teremt, mely a partner célfelépítését és annak megvalósítását eredményezi.